Не така... с Виктория!

Вики напусна Music Idol по свое желание, Симона и Преслава отърваха гоненето си от шоуто
30 апр 2009 15:59,
105
Не така... с Виктория!
Снимка: Булфото

Една от участничките в третото издание на Music Idol напусна състезанието.

Но не защото зрителите гласуваха за това.

Виктория Димитрова напусна шоуто по свое желание. Поне така каза.

По този начин тя спаси малката Симона и чаровната Преслава.

Колегите й от състезанието почти успяха да докарат учудено-тъжни физиономии.

Само за минута невероятно "изненаданите водещи се посъветваха“ с редакторите, които начаса разрешиха безпрецедентната маневра.

Последва порой от "неподправени“ реакции на уважение към жеста на незрящата Виктория и с това мелодрамата приключи.

А аз се сетих, че наскоро бях на представление на групата на сина ми в детската градина, което определено бе по-професионално в сравнение със снощната пиеска.

Виктория изпълни ролята си в предаването, отреденото й време изтече и  фарсът свърши. Каквато и да е истината - момичето имаше достойно поведение на края.

Прощалната й песен бе "Не така" на ФСБ.

И наистина: не така се използва драмата на едно сляпо момиче.  И не така се прави шоу.

А само за припомняне...  Още по време на кастингите за Music Idol 3 Виктория сподели историята си, която потресе цяла България.

Тя заяви, че е изгубила зрението си в резултат на системен побой от бившия си приятел Димитър Симеонов, бивш барабанист в група Сленг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Mom4e преди 15 години
как може да ми се праят тия бтв , че ще гонят някого и ни карат да пращаме смс напразно (не че сам пращал ама..)...големи драми голямо нещо...още оня ден виктория гледах как искаше да си тръгне ама гномчетата иван и андрей уж й дадоха още 1 ден за размисъл( уж че може да си промени решението)... вчера още отначало на предаването само викат гласувайте гласувайте ...че да не махнат дебелото "дете-чудо" ли незнам ..ии големия драматизъм ...като накрая се изгавриха със всички дето са гласували тези за "таланти" ..никой не махнаха ... виктория "изненадващо" напусна...тва предаване още по-малко вече ще го гледам :@ само за парите мислят и като вземе журито да ми се плюнчат общи приказки само ..всичките големи таланти ми ги изкараха ..2-3 само могат наистина да пеят..
23
0
 
0
 
! Отговори
DS / 9 преди 15 години
Абсолютно правилно.
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Според мен, Иван Костов е виновен за всичко...
21
0
 
0
 
! Отговори
Handel преди 15 години
Какво аз имам против Викторията: 1. Мисля че лъже за ослепяването си че е в резултат на побой. Факт е че нападна човек който не е в състояние да се защити. Не само това още в самото начлао тя каза прокуратурата нищо не му направи защото го изкараха луд. Факт е обаче че никой не се появи да каже - Ето, аз потвърждавам нейната версия. Но се появиха хора, които без да се страхуват от оплюването заявиха че лъже. 2. Още от самото начало отпаднаха хора, които пееха много по-добре от нея. Със жалостивите си изпълнения тя зае мястото на хора които повече заслужаваха да останат в предаването. А това е наглост и нахалство. 3. И тя и продуцентите, и нейните защитници преди всяка нейна песен и по половин час ни разправяха колко и било трудно и колко била нещастна и колко трябва да я съжеляваме. Да ама това не е шоу Най-голям , а най-добър певец 4. Тя непрекъснато се сравняваше със Стиви Уондър и подобни но аз никога не съм чувал Стиви Уондър преди всяка песен половин час да хленчи и да се оплаква. А това вече а арогантност.
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
BOIKOT na tazi propaganda ! Tiq dvama mijiturki / djudjeta na SYD!
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Поздравления за Виктория, че напусна сама! Явно е осъзнала най-накрая, че е там благодарение на проблема си, а не въпреки него! Да не кажете, че изгонените Соня и Ели пеят, изглеждат и се държат на сцената по-зле от Виктория?! Но излязоха преди нея, защото нейният проблем се преекспонира и тя се оказа център на вниманието седмици наред. На нея не й беше осигурен равен старт, а по-равен (както преди години всички бяхме равни, ама някои бяха по-равни).
18
0
 
0
 
! Отговори
GPPi4 преди 15 години
Виктория стана наивна жертва на тия двама хубавци, явяващи се продуценти. Те от самото начало търсеха някаква евтина сензация и Вики им дойде на крака. Те по принцип търсеха нещо като Данчо (оня с 6те кокошки) и намериха Марин и Мустафа. На тях им трябват някои наивни души да правят сензация. На тях музикално шоу не им трябва, защото не го разбират. Те си знаят "Сблъсък" и това правят, в това са добри. Обърнаха Music Idol в нещо средно между Биг Брадър и Искренно и лично. То не бяха застъпници,не бяха драми. Тяхната работа може да се определи с поговорката: "Едно си баба знае, едно си баба бае". Ако бТВ им даде и 4ти сезон я докарат и до "Адрес 4000"Въпроса е къде остана музиката? Може би в Music Idol 1, защото се правеше от музиканти, a тия двамата играеха само опосуми и Слави ги "контролираше" с химикалки.
17
0
 
0
 
! Отговори
marin преди 15 години
Значи сълзите на Симона са били фалшиви.
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Samo v Absurdistan bi mogla da stane Idol....ni6to 4udno predi finalite, tq da "re6i" da se vyrne v shouto. Tolkova mi e pisnalo ot naglaseni mangal6tini i prostotii!
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не е моя работа да решавам чия истина е по- истинска. Домашното насилие е грозно нещо. Тук обаче става въпрос в нечистоплътното и нездраво според мен ровене в тази човешка драма от продуцентите на предаването. Някак не можах да повярвам в истинността на това, което се случи в сряда вечерта с отказването на Виктория. Ако това има значение, в моето семейство също има незрящ човек. Той не би искал да го третират като различен от другите, само защото е незрящ.
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Защото щеше да каже истината...и гледайки поведението на Вики на всеки му е ясно, че "побой" е имало май единственно в главата и...
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ми не са му дали да се изкаже сигурно пак е в някоя клиника за душевно болни (той наистина има диагноза не си измислям). Без значение дали слепотата й се дължи на побоя - би следвало да сме ПРОТИВ насилието!
12
0
 
0
 
! Отговори
eeeeeeeeeee преди 15 години
Най-голямата гавра, която "джуджетата" Иван и Андрей си направиха с наивниците, които пускат SMS-и. Решението на Вики беше ясно още предната вечер. Но можеха ли палячовците да се "лишат" от поредното обирани на левчетата на десетки хиляди зрители.... Продължавайте да им пълните джобовете. Иначе децата пеят и то страхотно. Шоото трябва да е изпълнено с достойнство, а не с лигавене. Вечеряш, пиеш си питието, гледайки шоуто и забавлявайки се и изведнаж някаква камера вкарана в беззъбата уста на Марин. Какво щеше да загуби предаването, ако ги няма тези извращения?
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Нема ли да го закриват циркаджилъка най-после? То не беха макета, дебели деца, кьорави, ***, *** водещи, то не бе чудо!
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
интересно защо не дадоха и на пича обвинен в побой да се изкаже,все пак нали сме демокрация
9
0
 
0
 
! Отговори
DS преди 15 години
"По-скоро вярвам,че е имала някакво заболяване,което води до ослепяване,а побоя (ако все пак е имало такъв) е ускорил нещата"И аз съм на това мнение. А тея маймунски водещи да пуснат физиономията на "бияча" на открито и да го обвиняват в престъпление без ГРАМ доказателства бе най-долната простотия на нашето време! ABSURDISTAN.
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Всичко около това момиче бе една ПР - кампания за заблудените маси. Нейното нагло и злобно поведение игра лоша шега накрая, но хич не ми пука понеже в тва предаване се занимават вече с всичко освен музиката. Последните 5 предавания бяха посетени само на нея ! Aрогантна и проста.
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
това стана ясно снощи към 21.10-21.15ч. защо сега го написахте? Май човека дето пише статиите на тема какво гледах снощи по ТВ чак сега се е събудил?! А Виктория казва истината - и и прави чест! Най-после се отърва от мнението на такива коментатори-като тези по-долу!
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аман от сълзливи истории и мелодрами ! То бива фалш и лицемерие в това "шоу",то бива нагласени истории,та чак ми се повдига вече от тези БиТиВи - бози ! ....Не вярвам на тази Виктория - не е искрен човек... личи и ! Аз съм психолог по природа и разпознавам безпогрешно неискрените хора Тази е точно такъв човек ! По-скоро вярвам,че е имала някакво заболяване,което води до ослепяване,а побоя (ако все пак е имало такъв) е ускорил нещата ! Тя просто злоупотребява със състоянието си ! В България има хиляди хора,които са далеч по-зле от нея,но не са тръгнали да редят сълзи и сополи по телевизиите ....И да попитам - защо постоянно ни натрапвате да сме загрижени за хората с увреждания,а ежедневно гинат от безхаберието на държава и общество десетки напълно здрави и читави хора ?! Здравите по-маловажни ли сме от другите ????....
5
0
 
0
 
! Отговори
Ха ха ха преди 15 години
Поздравления за статията ,обаче тая история намирисваше още от начало.Ако някой е побойник и конфликтна личност надали ще се намерят толкова хора да го защитят.Много се учудих как бързо бяха накарани да замлъкнат.После как беше раздухана драмата в медиите.А най-голямата гавра с публиката беше именно в края на този фарс.Как "силната" Виктория ДВА дена не можа да реши дали да напусне или да остане.Да не забравяме и как "тактично" й беше напомнено от служител на Иван и Андрей /точно за Гъмов говоря / че мястото й не е в шоуто.А дали защото много се размириса тая история или се намериха доказателства обратни на трагичната изповед на Виктория.Кой знае. И накрая искам да кажа -не я познавам ,не познавам и приятеля и обаче достатъчно видях и чух.Тая нито е силна нито пък говори истината.Но какво пък .Да се впечатляват глупаците. ЖИВОТЪТ Е ТЕАТЪР.